Onmisbaar bij een outdoor avontuur: bushcraft en survival messen

Bij Gearwulf zijn we gek op bushcraft en survival. Het avontuur roept ons en we weten dat het belangrijk is om goed voorbereid te zijn. Een van de belangrijkste tools die we nodig hebben in het wild, is een goed mes. Daarom hebben we bij Gearwulf een uitgebreide collectie bushcraft en survival messen om uit te kiezen. Op deze pagina vind je ons uitgebreide aanbod. Lees verder om meer te weten te komen of bekijk direct onze producten.

 

Waarvoor gebruik je een bushcraft mes?

Een bushcraft mes is ontworpen om je te helpen overleven in de wildernis en kan voor verschillende taken worden gebruikt, zoals het hakken van takken voor brandhout, het maken van onderdak, het snijden van voedsel en het maken van hulpmiddelen. Het mes kan worden gebruikt voor het maken van houtsnijwerk, het bewerken van leer of huiden, het snijden van touwen en het maken van vuur. Een bushcraft mes is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die van plan is om te gaan kamperen, trekken of overleven in de wildernis. Het is een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren en je te helpen in verschillende situaties.

 

Speciaal voor de bushcrafters en natuurliefhebbers

Onze bushcraft messen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van bushcrafters en natuurliefhebbers. Ze hebben vaak een scandi-grind, waardoor ze uitstekend zijn voor precisiewerk en het snijden van hout. Bovendien zijn de messen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en carbon staal, zodat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Een van onze populaire bushcraft messen is de Morakniv Companion. Dit mes heeft een stevige grip en is gemakkelijk vast te houden, zelfs in natte of gladde omstandigheden. Het lemmet is ook gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat betekent dat het mes niet snel roest en gemakkelijk schoon te maken is.

 

Ontdek ons aanbod

Op deze pagina vind je diverse bushcraft messen. Zo bieden we onder andere het top mes Jaguar Bushcraft + Firestarter & Schede of ga voor de X-Treme - Survival Mes - Fixed Paracord Survival Black. Een ander mes waar wij enorm fan van zijn is de Combat mes Recon 10" Model A – Zwart. Deze wordt geleverd met opberghoesje die je aan je broekriem kunt vastmaken. Het mes heeft een fijne grip. Bekijk al onze messen op deze pagina en kies jouw favoriet.

 

Sterk en duurzaam

Onze survival messen zijn ontworpen om te worden gebruikt in noodsituaties. Dit betekent dat ze sterk en duurzaam moeten zijn, en in staat om te helpen bij taken zoals het hakken van hout, het maken van een onderkomen en het snijden van voedsel. Een van onze populaire survival messen is de Gerber StrongArm. Dit mes heeft een full-tang constructie, wat betekent dat het lemmet doorloopt in de handgreep en dus extra stevigheid biedt. Het mes heeft ook een getande rand, wat het gemakkelijker maakt om touwen en ander materiaal door te snijden.

 

Neem contact met ons op

Bij Gearwulf begrijpen we dat het kiezen van het juiste mes een belangrijke beslissing is en we willen ervoor zorgen dat onze klanten het juiste mes kiezen voor hun behoeften. Met meer dan 15 jaar outdoor ervaring helpen we je graag. Neem gerust contact met ons op via 0488 23 44 44 of stuur ons een mail via [email protected]. Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel het mes dan eenvoudig via onze webshop.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 4