Recht van retour: 
Bij de aankoop van producten heeft u gedurende 14 dagen de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Indien u eerst binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laat weten dat u van de aankoop af wenst te zien, heeft u vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. U kunt uiteraard ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt (bijvoorbeeld door middel van het modelformulier) waaruit uw wens tot herroeping blijkt, gebruik van dat formulier is niet verplicht. Wij verzoeken u zorgvuldig met het product en de verpakking om te gaan. Indien u van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, raden wij aan om onze pakbon of de factuur bij te voegen voor snelle verwerking. We vragen u om, indien redelijkerwijs mogelijk, het product te retourneren in de originele en onbeschadigde verpakking. Bij eventuele schade /zichtbare gebruikssporen en/of een ongefrankeerde retourzending, kunnen er kosten/waardevermindering in rekening worden gebracht, dit wordt ingehouden op het terug te betalen orderbedrag.

Retouradres:
Dutchdynamic Outdoor B.V.
T.a.v. Afdeling Retouren
Vuurdoornstraat 46
4043NS, Opheusden

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. Indien u een bedrag betaald heeft, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 14 dagen na ontbinding terugbetaald worden. De betaalde bedragen worden terugbetaald op eenzelfde wijze als dat u heeft betaald aan de webwinkel. 

Retourkosten & Verantwoordelijkheid
De verzendkosten voor het retourneren (binnen de bovenstaande retour regeling) zijn voor uw eigen rekening. Ook bij weigering van een zending of het niet afhalen bij een ophaalpunt worden retourkosten in rekening gebracht, deze kosten zullen we dan inhouden op het terug te betalen bedrag. Retourzendingen vallen onder uw eigen verantwoordelijkheid, wij adviseren dan ook een verzekerde verzending tegen verlies / beschadiging onderweg, echter blijft u vrij zelf te kiezen voor verzendwijze / vervoerder.


Garantie bepalingen:
U heeft wettelijk garantie op alle producten die u koopt in onze webwinkel. Dit betekent dat het product moet doen wat u als klant redelijkerwijs mag verwachten. Een product behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Op een aantal producten zit een langere (fabrieks)garantie termijn, indien dit het geval is dan staat dit duidelijk op de verpakking, deze fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie. De garantie geldt niet voor slijtage die als normaal beschouwd kan worden of is ontstaan door ondeskundig gebruik danwel opzet of grove nalatigheid van de klant of de derden. Wilt u aanspraak maken op de garantie dan handelen wij dit voor u af. Mail of bel ons voor meer informatie.

Klachtenafhandeling:
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht of probleem heeft over één van onze producten of over onze dienstverlening. Wij willen u graag helpen bij het oplossen van uw om uw probleem of klacht, we willen u daarom vragen om deze per email bij ons te melden. Dit kan indien gewenst ook per post en/of telefonisch. Onze medewerkers zullen de klacht bekijken en proberen om naar volle tevredenheid uw klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. 
Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkelwaarborg, bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, die volledig wordt erkend door de consumentenbond, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag www.sgc.nl. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

Onze gegevens:
Dutchdynamic Outdoor B.V.
Vuurdoornstraat 46
4043NS, Opheusden
Tel: +31(0)6-40821191 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00