Betaalmethoden:
  • IDEAL (gratis):iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. U maakt geld over vanaf uw eigen rekening, via het online bankproduct van uw eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. Uw bank garandeert verder de veiligheid van de transactie.
  • Klarna Achteraf Betalen (€1,- + 2,99%): Bestel nu online, betaal achteraf wat je wilt houden. Betalen met Klarna is heel gemakkelijk. Je bestelt en ontvangt wat je nodig hebt en selecteert tijdens het betaalproces dat je wilt betalen met 'Klarna'. Na ontvangst van je bestelling hoef je alleen te betalen wat je wilt houden. Van Klarna ontvang je een handige factuur, die je vervolgens binnen 14 dagen betaalt. Zo heb je geen gedoe met vooruit betalen terwijl je nog op je bestelling wacht! Zo simpel is het! (Let op: U handelt de betaling met Klarna af, maak het factuurbedrag dus NIET aan ons over!)
  • PayPal (€0,10 + 3,4%): U wordt automatisch doorgelinkt naar de website van PayPal waar u kunt inloggen op uw account. PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal.
  • Creditcard (gratis): Maestro, MasterCard, Visa. Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering.
  • MultiSafepay (gratis): MultiSafepay Bied u zijn eigen extra beveiligde betaalomgeving. In deze betaalomgeving kunt u kiezen uit betalen met iDEAL, Bankoverschrijving, Visa of Mastercard.
  • Bancontact (gratis): Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Winkeliers ontvangen direct een bevestiging van de status van de betaling, waardoor bestellingen ook direct verwerkt kunnen worden.
  • KBC (gratis): De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt.
  • Belfius (gratis): Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.