Onze Standaard vervoerder is PostNL, grote/zware pakketten of zendingen naar België worden hoofdzakelijk verstuurd met DPD.

Levering Nederland/België: 
In onderstaand schema ziet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten. De betrouwbaarheid van dit schema is +/- 98%. U ontvangt een e-mail met de Track & Trace gegevens zodra uw pakketje is overgedragen aan de vervoerder. Wanneer u niet thuis bent op het moment van leveren wordt het pakket vaak bij de directe buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen.

Aflevertijden Nederland: 
 
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog ingepakt en overgedragen aan de vervoerder en normaal gesproken dus de volgende dag al afgeleverd (ook op zaterdag).
 
Besteld    Aflevering
Maandag Voor 14:00 uur     Dinsdag*
Dinsdag Voor 14:00 uur Woensdag*
Woensdag Voor 14:00 uur Donderdag*
Donderdag     Voor 14:00 uur Vrijdag*
Vrijdag Voor 14:00 uur Zaterdag*
Zaterdag/Zondag Dinsdag*

*Indien geen vertraging optreed bij de vervoerder, wees u hier vooral rond de feestdagen van bewust. wanneer het erg druk is bij pakketvervoerders worden mogelijk niet alle pakketten direct de volgende dag afgeleverd. 

LET OP, Op officiële feestdagen worden geen pakketten overgedragen aan vervoerders, dit zal de eerst volgende reguliere werkdag geschieden.

Aflevertijden België / Duitsland:
 
Ook voor zendingen naar het buitenland geldt dat bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur besteld en betaald zijn de zelfde dag nog verzonden worden. Momenteel lopen helaas wel veel zendingen buiten Nederland vertraging op bij de vervoerders. Houd dus rekening met levertijden die kunnen oplopen naar 3 tot 5 werkdagen.

Verzendkosten:
Voor alle bestellingen die u bij ons plaatst, geldt dat u geen verzendkosten betaalt indien u voor minimaal € 60,- (NL) of € 80,- (BE, DE) bestelt. Is het totaal bedrag van uw bestelling lager dan dit bedrag dan betaalt u € 5,95 (NL) of € 6,95 (BE, DE) voor standaard verzending van uw bestelling. Indien uw bestelling door de brievenbus past zullen we deze als brievenbuspakket versturen en hoeft u dus niet thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Bestelprocedure:
Op de volgende pagina vindt u een uitgebreide uitleg van de bestelprocedure

Vragen?
Bel onze klantenservice: 06-40821191 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00
Of stuur een e-mail naar: [email protected]