Onze Standaard vervoerders zijn PostNL en DHL, grote/zware pakketten of zendingen naar België worden hoofdzakelijk verstuurd met DPD.

Levering Nederland/België: 
In onderstaand schema ziet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten. De betrouwbaarheid van dit schema is +/- 98%. U ontvangt een e-mail met de Track & Trace gegevens zodra uw pakketje is overgedragen aan de vervoerder. Wanneer u niet thuis bent op het moment van leveren wordt het pakket vaak bij de directe buren aangeboden of de bezorger komt de volgende dag terug, daarna gaat het pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt, waar u het zelf binnen 7 dagen moet ophalen.

Aflevertijden Nederland: 
 
Bestellingen die op maandag t/m zaterdag voor 14:00 uur zijn geplaatst en betaald, worden dezelfde dag nog ingepakt en overgedragen aan de vervoerder. Zie onderstaand schema voor een indicatie van de leverdag.
 
Besteld    Aflevering
Maandag Voor 14:00 uur     Dinsdag*
Dinsdag Voor 14:00 uur Woensdag*
Woensdag Voor 14:00 uur Donderdag*
Donderdag     Voor 14:00 uur Vrijdag*
Vrijdag Voor 14:00 uur Zaterdag*
Zaterdag/Zondag Dinsdag*

*Indien geen vertraging optreed bij de vervoerder! Wanneer het erg druk is bij pakketvervoerders worden mogelijk niet alle pakketten direct de volgende dag afgeleverd, wij hebben hier helaas geen invloed op. Wees u hier vooral rond de feestdagen van bewust. 

LET OP, Op officiële Nederlandse feestdagen worden geen pakketten overgedragen aan of afgeleverd door vervoerders, dit zal de eerst volgende reguliere werkdag geschieden.

Aflevertijden België / Duitsland:
 
Door beperkte hoeveelheden pakketten die wij naar het buitenland verzenden hebben wij hiervoor geen vaste verzendcontracten. Wij streven er naar dat alle bestellingen z.s.m. afgeleverd worden. Echter levertijden buiten Nederland kunnen in sommige gevallen oplopen naar 3 tot 5 werkdagen.

Verzendkosten:
Voor alle bestellingen die u bij ons plaatst, geldt dat u geen verzendkosten betaalt voor de standaard verzendoptie indien u voor minimaal € 49,- (NL) of € 69,- (BE, DE) bestelt. Is het totaal bedrag van uw bestelling lager dan dit bedrag dan betaalt u € 4,95 (NL) of € 6,95 (BE, DE) voor standaard verzending van uw bestelling. Indien uw bestelling door de brievenbus past zullen we deze als brievenbuspakket versturen en hoeft u dus niet thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Voor andere verzendopties dan de standaard verzendoptie kunnen extra kosten in rekening gebracht worden,

Vragen?
Bel onze klantenservice: +31 (0)488 23 44 44 maandag t/m vrijdag 09:00-17:00
Of stuur een e-mail naar: [email protected]