Bent je op zoek naar een trolley? Op deze pagina vind je alle wieltassen uit ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een groter of kleiner model, je vindt al het aanbod in deze rubriek. Ook vindt je hieronder verdere nuttige informatie en tips.

Een trolleytas is een reistas of een weekendtas met trolleysysteem, zodat u de wieltas dus als koffer kunt meetrekken en niet hoeft te dragen. Dit is natuurlijk een welkom comfort wanneer u met bagage op pad gaat.

Reistas geschikt als incheckbagage

Vaak worden reistassen gebruikt om mee te nemen als ruimbagage op een vlucht. Omdat tassen soepeler en wendbaarder zijn, zijn deze is sommige gevallen handiger dan een stugge koffer. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat ook voor ruimbagage en maximale afmetingen zijn verbonden een het inchecken van koffers en reistassen. De regel hiervoor luidt (bij doorgaans alle luchtvaartmaatschappijen*) dat de totale toegestane afmeting (dus hoogte + breedte + diepte opgeteld) 158 cm niet mag overschrijden.

*Controleer dit bij de maatschappij waar u mee vliegt voor mogelijke uitzonderingen.

Bespaar ruimte met een vacuümzak

Tijdens je reis wil je waarschijnlijk zoveel mogelijk spullen mee kunnen nemen, en ruimtebesparing is daarom natuurlijk erg welkom. Vacuümzakken bieden daar een goede oplossing voor. Hiermee kunt u tot wel 70% ruimte besparen, vooral bij dikkere kleding of bijvoorbeeld een deken of slaapzak. Een bijkomend voordeel van het gebruik van het gebruik van vacuümzakken is dat je met het verpakken van je spullen in vacuümzakken alles ook meteen goed schoon en droog blijft. Als je kleine vacuümzakken gebruikt kan je bijvoorbeeld meerdere kleine pakketjes kleding maken, steeds voor een aantal dagen.

Over het algemeen worden voor reizen de Roll-Up Vacuumzakken het meest gebruikt. We verkopen een handig pakket met 10 roll-up vacuumzakken dit Pro pakket is ook te bestellen bij OutdoorStunter. De Roll-up vacuümzakken zijn zonder ventiel en je kunt deze zakken vacuum krijgen door de lucht eruit te persen door de zak op te rollen. Doorgaans zal de zakken wel iets minder vacuüm te krijgen zijn dan de vacuümzakken met ventiel, die je met een stofzuiger of vacuümpomp vacuümeerd. 

We verkopen ook kleine vacuümzakken van bijvoorbeeld een vacuumzak 45x70 cm of een vacuumzak 60x70 cm die met een vacuümpomp vacuüm gezogen kunnen worden. Vaak zijn deze kleinere zakken het beste geschikt voor kleinere reistassen. Voordat je op reis gaat kan je de zakken vacuumeren met een stofzuiger en tijdens de reis kunt u de zakken opnieuw vacuüm maken door middel van een bijbehorende vacuümpomp. We hebben een speciaal travel vacuumzakken pakket samen gesteld van 10 kleine vacuümzakken samen met de vacuümpomp. 

Waar je ook naar op zoek bent of voor welk doeleinde je de tas nodig hebt, voor een geschikt tas kan je bij ons terecht. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een geschikt wieltas of andere type reistas dan horen wij het graag.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1