Als je van plan bent om te gaan kamperen en je op zoek bent naar een fijne manier om te slapen, is een slaapmat een goede optie. Comfortabel, betaalbaar en licht. Een slaapmat kan ook handig zijn als je wilt gaan reizen en niet zeker weet wat voor bedden je in de hostels of hotels waar je naartoe gaat kunt verwachten. Een slaapmat kan ook fijn zijn als je wilt oefenen, zoals yoga of pilates, op een harde vloer. Kortom, er zijn allerlei redenen waarom een slaapmat een goede investering is. Bekijk op deze pagina onze verschillende soorten slaapmatten.

Voordelen van een slaapmat

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een slaapmat:

  • Licht van gewicht: Slaapmatten zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te vouwen, wat ze gemakkelijk te vervoeren maakt.
  • Compact: Slaapmatten zijn compact wanneer ze zijn opgevouwen, wat betekent dat ze gemakkelijk in een rugzak of koffer passen. Dit maakt ze handig voor reizen en kamperen.
  • Isolatie: Sommige slaapmatten zijn voorzien van extra isolatie om warm te blijven in koude omstandigheden. Dit is handig als je van plan bent om de slaapmat te gebruiken tijdens het kamperen of op andere locaties waar het koud kan zijn.
  • Gemakkelijk op te blazen: Slaapmatten zijn gemakkelijk op te blazen. Veel van onze slaapmatten zijn zelfs zelfopblaasbaar.
  • Economisch: Slaapmatten zijn goedkoper dan luchtbedden, wat betekent dat ze een betaalbare optie zijn.
  • Duurzaam: Als je goed voor jouw slaapmat zorgt, kan deze jarenlang meegaan. Dit maakt de slaapmat een duurzame optie voor het kamperen en reizen.

Zelfopblaasbare slaapmat

Het voordeel van een self-inflatable slaapmat is natuurlijk dat deze zelfopblaasbaar is. Ook deze vind je in het aanbod van Gearwulf. Dankzij de zelfopblaasbare slaapmat hoef je geen pomp meer mee te nemen. Ze blazen zichzelf gemakkelijk op. Ga je weer weg? Dan laat haal je eenvoudig alle lucht eruit en vouw je ze compact op. Wij bieden de zelfopblaasbare slaapmatten voor één én twee personen.

Slaapmat kopen voor jouw outdoor ervaring?

Naar wat voor slaapmat ben jij op zoek? In ons aanbod vind je voor iedere reis de juiste slaapmat. We laten je kennismaken met een aantal producten uit ons aanbod:

Is een slaapmat niet wat je zoekt? Ga dan voor een luchtbed. Bekijk ons complete aanbod hier.

Bestel direct online

Kies de slaapmat die het beste bij jouw wensen past en bestel direct. Maak je bestelling compleet en voeg een rugzak, weekendtas of reis accessoire toe. Voor vragen kan je contact met ons opnemen. Met meer dan 14 jaar outdoor ervaring helpen we je graag. We zijn bereikbaar via 0488 – 23 44 44 of stuur ons een mail via [email protected].

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1