ENJOY SPORT!

Sport maakt deel uit van het dagelijks leven. Bij Avento zijn we van mening dat iedereen moet kunnen deelnemen in welke hoedanigheid dan ook. Dat is wat ons de afgelopen zes decennia heeft gedreven om up-to-date, betaalbare sportuitrusting te ontwikkelen en te produceren. Dit doen we aan de hand van de volgende waarden:

ALL SPORTS AND ALL SORTS

Het belangrijkste doel van Avento is om sport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Daarom houden we onze collectie zo uitgebreid. Of je nu vaardigheden wil trainen, zich wil voorbereiden op wedstrijden, kracht wil opbouwen, uithoudingsvermogen wil vergroten of je lichaamsvorm verbeteren, je kunt er zeker van zijn dat Avento het antwoord heeft voor al jouw sportieve behoeften.

VALUE FOR MONEY

Onze producten betaalbaar houden met behoud van degelijke productkwaliteit gaat hand in hand met onze focus op toegankelijkheid. We doen er alles aan om aantrekkelijke en kwalitatief goedesport- en vrijetijdsartikelen te ontwikkelen en te produceren voor een eerlijke prijs.

EVERYWHERE, EVERY DAY

Alle Avento-producten zijn ontworpen voor optimale functionaliteit en comfort, maar duurzaamheid en bruikbaarheid staan ook centraal in ons ontwerpproces. Onze uitrusting moet bestand zijn tegen dagelijks gebruik, een lange levensduur hebben en een hoge ‘grab-it-and-go'-factor hebben. Als onze producten gebruiksvriendelijk, compact, lichtgewicht, draagbaar en / of inklapbaar zijn, betekent dit dat je ze bijna overal kunt gebruiken en opbergen, waardoor regelmatige lichaamsbeweging makkelijker wordt.

NO-NONSENSE AND STILL FUN

We houden het graag simpel. Bij Avento draait alles om het leveren van basisversies van een reeks sportkleding en uitrusting aan de dagelijkse sportliefhebber. Sport is echter ook synoniem met plezier en recreatie. Genieten van beweging, tijd samen doorbrengen en gezonde competitie is net zo belangrijk als het verbeteren van prestaties en fitheid. Zie er goed uit, voel je goed en heb er plezier in!

TODAY’S TRENDS, TOMORROW’S ESSENTIALS

Sinds onze oprichting in de jaren 60 - toen sport als vrijetijdsbesteding en persoonlijke fitness populair werden - hebben we op vrijwel elke markttrend in de sportsector gereageerd. Het begrijpen van de behoeften van zowel individuele enthousiastelingen als opkomende sporten spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ons productportfolio, evenals materiaalkunde en hedendaagse productieprocessen. Wat we vandaag (van jou) leren, geeft vorm aan wat we morgen zullen produceren. Blijf ons inspireren!

ONE CLEAR CHOICE

Bij Avento streven we ernaar ons productassortiment zo uitgebreid mogelijk te houden en consistentie te bieden in stijl en productkwaliteit. Je kunt altijd vinden wat je nodig hebt voor een goede prijs via één betrouwbare bron. En als je altijd voor Avento kiest, kun je genieten van het extra voordeel dat je uitrusting altijd bij elkaar past! Jaar in jaar uit winkelen zonder gedoe voor iedereen!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 25